Hilde

Tusen takk til Gravstein Norge for denflotte steinen dere leverte i juni mnd. Nå i disse dager er det 1 år siden min kjære datter døde og jeg merker hvor mye det betyr at steinen ble akkurat sånn. Det er så godt og gå ditt, og jeg velger å tro at ho og ville ha følt at den speiler og representere ho og oss. Mvh Nina, Jon-Eirik og Hilde

Mer om denne modellen
Vigdis

Jeg kan anbefale Gravstein Norge på det varmeste. Veldig god hjelp under planlegging av gravsteinen. Ærlige tilbakemeldinger hvis det var noe som ikke passet inn f.eks bilde kvaliteten. Følte hele veien at de gjorde alt for gravsteinen skulle bli så bra så mulig . Veldig raske å svare hvis du hadde spørsmål .

Mer om denne modellen
Amalie

Veldig fornøyd med både servicen og resultatet! Rask levering og steinen var enda finere enn forventet. Vi fikk personliggjort den akkurat som vi ville og kunne ikke vert mer fornøyd. Tusen takk

Mer om denne modellen
Sølvi

Jeg er veldig fornøyd med hele prosessen og ikke minst det ferdige produktet. Gravsteinen er enda flottere enn jeg forestilte meg. Det var fint å kunne sitte hjemme i fred og ro og likevel bli godt ivaretatt. Ekstra pluss for raske svar på e-poster. Anbefales!

Mer om denne modellen
Sana

Veldig fornøyd med oppfølgingen og gravsteinen fra Gravstein Norge da min mor gikk bort. Anbefales på det sterkeste

Mer om denne modellen

Det her var helt fantastisk flott, det er faktisk den fineste støtta vi har sett. Tusen takk!

Roger, Grimstad

God morgen! Jeg var å så på stenen nå i helgen, og jeg må bare si: Absolutt nydelig!!! Den var flottere enn jeg hadde forventet. Tusen takk til dere alle for god service og en vakker sten.

Cecilie, Oslo

Hei, og tusen takk for en flott jobb flott jobb dere har gjort. Jeg var å kikket på gravsteinen i går, og er veldig fornøyd med hvordan den ser ut.

Tusen takk!

Renee, Hobøl

Steinen ble veldig fin og vi er fornøyde!

Hege, Sandnessund

Vi ble meget fornøyde med steinen.

Petter, Gjøvik

God hjelp på telefonen og en meget pen og verdig stein

Gunnar, Bergen

Da har vi vært på kirkegården og sett på gravsteinen til far. Vi er fornøyde . Takk til dere alle for det gode resultatet.

Erik, Stavanger

Pen stein levert som avtalt. Faktura motatt til samme pris som avtalt. Bra levert.

Svein, Alta

Gravstenen ble perfekt, akkurat slik vi og far ville ha den.

Preben, Oslo