Kjøpsprosessen

På denne siden tar vi en gjennomgang av prosessen ved å kjøpe gravstein og tilbehør på vår nettside.

1. Velg modell og tilbehør Finn en modell du liker, enten i vårt standard sortiment, eller etter egne ønsker. Benytt gjerne komponeringsverktøyet for å se hvordan steinen blir med inskripsjon.

2. Uforpliktende bestilling Send inn bestillingsskjema. Dette er helt uforpliktende!

3. Graveringsskisse Vi tegner og sender dere graveringsskisser som viser presise posisjoner på tekst og ornamenter. Dere kan be om endringer til dere er fornøyde.

4. Bekreft bestilling Først når dere er fornøyde godkjenner dere skissen og bestillingen blir bindende. Vi starter så steinhugging og gravering.

5. Leveringstid For å kunne skreddersy hver ordre til deres ønske og samtidig holde prisene nede hugger vi hver stein til bestilling. Leveringstiden ligger på 3-4 måneder i sommerhalvåret. Noen lokale aktører kan levere raskere, men til helt andre priser. Vi minimerer lagerkostnader og kan benytte stein av høy kvalitet.

6. Montering Levering og montering er inkludert i prisen, og skjer i henhold til lokale vedtekter på hver kirkegård. Helpolert sokkel og sikringsbolter er inkludert.

7. Fakturering Etter montering sender vi faktura som du betaler før forfall. Hvis du ved bestilling har søkt om delbetaling (opp til 60 mnd) eller betalingsutsettelse vil du også motta første faktura etter montering. Du betaler i så fall i henhold til avtalt nedbetalingsplan.

500x500