Hei! For å forbedre din opplevelse på Gravstein-Norge.no samler vi inn informasjon ved hjelp av informasjonskapsler. Disse brukes til anonymisert statistisk analyse, slik at vi kan tilpasse vårt innhold og våre tjenester til dine behov. Ønsker du å tillate bruk av informasjonskapsler? Les mer

Kjøpsprosessen

På denne siden tar vi en gjennomgang av prosessen ved å kjøpe gravstein og tilbehør på vår nettside.

1. Velg modell og tilbehør Finn en modell du liker, enten i vårt standard sortiment, eller etter egne ønsker. Benytt gjerne komponeringsverktøyet for å se hvordan steinen blir med inskripsjon.

2. Uforpliktende bestilling Send inn bestillingsskjema. Dette er helt uforpliktende!

3. Graveringsskisse Vi tegner og sender dere graveringsskisser som viser presise posisjoner på tekst og ornamenter. Dere kan be om endringer til dere er fornøyde.

4. Bekreft bestilling Når dere er fornøyde med graveringsskissen og ønsker å bekrefte bestillingen sender vi deg en lenke til en side hvor du kan velge betalingsform (se punkt 7 for mer info) og godkjenne bestillingen. Vi starter så steinhugging og gravering.

5. Leveringstid For å kunne skreddersy hver ordre til deres ønske og samtidig holde prisene nede hugger vi hver stein til bestilling. Leveringstiden ligger på 3-4 måneder i sommerhalvåret. Noen lokale aktører kan levere raskere, men til helt andre priser. Vi minimerer lagerkostnader og kan benytte stein av høy kvalitet.

6. Montering Levering og montering er inkludert i prisen, og skjer i henhold til lokale vedtekter på hver kirkegård. Helpolert sokkel og sikringsbolter er inkludert.

7. Betaling Du kan velge mellom tre løsninger for betalingen.

500x500