Verdighet


Ingen skjulte kostnader

Gravstein er et nøysomt utarbeidet produkt og selv om vi har lave priser, er det for de fleste likevel snakk om store beløp. I tillegg til å overprise har mange aktører gjort det vanskelig å vite hva man faktisk skal betale. Mange tilbydere krever ulike gebyrer for polering, gravering, montering osv slik at det blir umulig å sammenlikne.

Der bransjen mangler enkelhet og åpenhet har vi valgt å gå i motsatt retning. Prisene vi oppgir for gravsteinmodellene våre inkluderer alt. Det eneste som kommer i tillegg er om du ønsker tilbehør som for eksempel ornamenter, bedrammer og vaser. Alle slike tilbehør har også tydelig oppgitt pris; det er altså ingen skjulte kostnader.

Ingen press

Sitt hjemme i ro og fred og se på gravsteiner, alene eller med familien. Velg en gravstein dere synes er fin, uten press fra selgere.

Samme pris i hele landet

Uansett om du bor på landet eller i byen så inkluderer den oppgitte prisen både levering og montering. Vi behandler alle likt.

God oppfølging


Hjelp til å velge gravstein

Det kan være mange vanskelige aspekter ved å velge gravstein. Vi er tilgjengelige for å gi råd og tips om dine spesifikke behov og ønsker. Det meste er mulig og det viktigste er at gravsteinen blir slik dere ønsker den.

Vi har også delt en del nyttige tips på siden Hjelp til å velge gravstein.

Frihet til å velge utforming

For at alle skal kunne finne en gravstein som passer perfekt så masseproduserer vi ikke våre modeller,men hugger hver eneste gravstein til bestilling. Dette gir oss muligheten til å levere gravsteinen akkurat slik dere ønsker. Har dere en egen ide, et bilde, eller en tegning så sender vi dere et godt totalpris-tilbud.

Kundeservice

Som en del av det å gjøre det enklere å kjøpe gravstein så står den personlige oppfølgingen av kundene våre i sentrum av vår hverdag. Vi er tilgjengelige i mange kanaler og forsøker å alltid gi gode svar på alle henvendelser innen 24 timer.

Komponeringsverktøy

Å vite hva man ønsker å skrive på gravsteinen, hvilken skrifttype og skriftfarge man bør velge og hvilke tilbehør man eventuelt ønsker kan være vanskelig. Derfor har vi selv utviklet et verktøy som lar deg selv prøve deg frem med ulike kombinasjoner. Denne visualiseringen gjør det lettere for mange å vite hvordan de synes gravsteinen blir finest.

Ubegrenset antall graveringsskisser

Om du har benyttet komponeringsverktøyet eller ikke så vil vi bekrefte oppsettet på gravsteinen med dere ved å sende en graveringsskisse, denne viser eksakt hvordan steinen blir gravert. Ønsker dere å se flere forslag for sammenlikning så lager vi nye skisser helt til dere er fornøyde.

Høy kvalitet


Stein

Vi har bevisst valgt å benytte oss av steinsorter av høy kvalitet. Stein er et naturlig materiale og forekommer av ulik type, farge og kvalitet rundt om i verdens fjell. Steinsorter av høy kvalitet er kompakte, har få sprekker og er jevne i fargen. For at gravsteinene skal bli skikkelig fine har vi valgt ut noen gode steinsorter som vi presenterer våre standard-modeller i, men vi kan også levere i andre steinsorter om ønskelig.

Gratis polering

I tillegg til å få frem den fine teksturen i steinen gjør polering at steinen blir mye lettere å vedlikeholde. Alger og mose fester seg i mindre grad på helpolerte flater.

Vi har valgt å ha helpolering som standard på de fleste av våre modeller uten tillegg i prisen. Alle våre modeller kan også leveres i andre overflatebehandlinger, som for eksempel en “matt” halvpolert overflate.

Håndtverk

Å hugge en flott gravstein ut av en steinblokk er en lang og møysommelig prosess. Vi benytter oss av erfarne skulptører som har høy kompetanse og øye for detaljer. Slik kan vi levere også de mest avanserte modellene, som for eksempel englesteiner, i meget høy kvalitet.

Gravferdsloven

Vi sørger for at alle gravsteinene vi skal levere følger gravferdslovens bestemmelser. Et eksempel er krav om syrefaste sikringsbolter. Utover dette har mange kirkegårder rundt om i landet også spesielle vedtekter som vi må følge.

Når bestillingen er bekreftet vil vi sende inn en offisiell søknad om godkjenning av gravminnet til den lokale gravferdsmyndigheten. Dette er som regel en ren formalitet og er for dere inkludert i prisen.